Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αρησ Αεκ 1-3 - Αναφορά σε Γερολέμου από ΑΕΚ Αθηνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) - Thema / Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία . Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς . Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη.

Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς . Φιτέσε-Î'ΕΚ 1-3: Θετικό το πρώτο δείγμα της «Ένωσης
Φιτέσε-Î'ΕΚ 1-3: Θετικό το πρώτο δείγμα της «Ένωσης from www.overfm.gr
Η ένωση ξεπέρασε τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς . Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη. Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm . Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία .

Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία .

Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη. Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm . Η ένωση ξεπέρασε τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς . Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία .

Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Η ένωση ξεπέρασε τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία . Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Φιτέσε-Î'ΕΚ 1-3: Θετικό το πρώτο δείγμα της «Ένωσης
Φιτέσε-Î'ΕΚ 1-3: Θετικό το πρώτο δείγμα της «Ένωσης from www.overfm.gr
Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Η ένωση ξεπέρασε τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm . Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία . Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη. Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς .

Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη.

Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς . Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη. Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία . Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm . Η ένωση ξεπέρασε τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 .

Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm . Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία . Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη.

Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς . Î'ΡΗΣ E-SPORTS ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ ΦÎ'ΝΕΛÎ' Î'ΡΗΣ E-SPORTS
Î'ΡΗΣ E-SPORTS ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ ΦÎ'ΝΕΛÎ' Î'ΡΗΣ E-SPORTS from brutalityshop.gr
Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm . Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη. Η ένωση ξεπέρασε τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς . Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία .

Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm .

Στο 9' ρόουζ ανέτρεψε τον έλντερ λόπες και ο τάνκοβιτς . Η ένωση ξεπέρασε τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Η αεκ έβγαλε αντίδραση μετά από τις ήττες από ολυμπιακό και παοκ, μπήκε φουριόζα στο κλ. Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία . Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm . Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη.

Αρησ Αεκ 1-3 - Î'ναφορά σε Î"ερολέμου από Î'ΕΚ Î'θηνών (ΦΩΤΟÎ"ΡÎ'ΦΙÎ') - Thema / Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό.. Βικελίδης, προηγήθηκε με τρία γκολ στα πρώτα 45 . Ο ντάνιελ μαντσίνι (56') το γκολ για τον άρη. Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία . Τα σχόλια τσακίρη και τσατάλη στον bwinσπορ fm .

Η αεκ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό αρησ αεκ. Πήρε τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους μες τρία .